Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
2 april 2014 13:15 | Door: Claudia vd Leest
'Derde en de VIERDE dag' moet dat zijn natuurlijk.. Het was ook een lange dag, haha!
2 april 2014 13:21 | Door: Jose
Ha Claudia,
Heerlijk om het zo toch een beetje mee te maken, al is het op n afstandje!
Ga lekker door met genieten en schrijven!
Enne, hier schijnt de zon lekker ook, lekker puh! ;-)
2 april 2014 14:07 | Door: tante truida
Lieve claudia
Heel mooie dat je er al een beetje thuis voelt. We hopen dat het verder ook zo goed gaat en dat linlks rijden krijg je ook wel onder de knie laat je de kop niet gek maken en rustig blijven maar dat weet je zelf ook wel. hier is het ook mooie weer en William speelt lekker in de zon en is niet uit de zandbak weg te slaan en nu heeft mama ook nog een bellen blazer gekocht en is het feest. Meid geniet en tot horens en schrijfs we gaan ook skyp installeren maar deze oudjes zijn niet zo snel met dit soort dingen dus we laten het je nog wel weten of het is gelukt groetjes van o ronnie t truida en natuurlijk van William
2 april 2014 17:03 | Door: Judith
Claudia!
Wat leuk dat je je verhalen deelt! Het zweet zou mij ook uitbreken als ik ineens aan de andere kant van de weg moest rijden ;) Zoals de anderen al zeggen, het is hier echt prachtig weer. Niet Hollands :p Ik kijk uit naar je volgende verhalen, die ik zeker ga lezen.
Liefs Judith
2 april 2014 17:26 | Door: Lieke
Hey Claudia,
Leuk om je verhalen te volgen! ! Je zult daar wel genoeg leuke dingen mee maken.
Veel succes xxx Lieke
2 april 2014 18:47 | Door: Amanda
Leuk die verslagen!!!!!!!! :D
Tot morgen op skype!!!!
3 april 2014 15:16 | Door: Annelies
aaaaaa gevonden hihi.
leuk om je verhalen te lezen!
ik weet je nu te vinden dus ik zal zo af en toe even een blik werpen of je nog weer leuke avonturen heb beleefd
liefs annelies